Kik vagyunk?
Mit adunk?
Referenciák
Kapcsolat

Mit adunk?

 

A rendszer korlátlanságát igazán csak az Önre, a vállalkozására specializált módozatok biztosítják, így ha érdekli összetett szolgáltatásunk, keressen bennünket a Kapcsolat menüponton keresztül.

 

tudta1

 

Hogy döntését segítsük, érintőlegesen felvázoljuk az online kampányrendszer főbb jellemzőit.

Profi, tiszta,  nyílt, eredményes kommunikáció érhető el az ügyféljelöltek számára, így egyszerűsödik az igényfelkeltés, kapcsolatteremtés az új és meglévő ügyfelek felé.

A kampányrendszer az ügyfelekkel célcsoportok szerint és kommunikációs csatornánként kommunikál, így korlátlan célcsoport és kampányív állítható be. 

 

A hatékony értékesítéshez a konverziós rátát mindenhol mérni kell, ezért ezt a rendszer biztosítja.
Minden tagnak és akár a jelölteknek is saját mini online irodája van.

Leiratkozás helyett az ügyfélmegtartás arányát támogatja kiemelkedően.

Az e-mail-ek a megrendelő által kért változatban is elkészülnek, ezért a tartalmak olvasásakor minden ügyfeléhez a saját nyelvezetén tud szólni a megrendelő.

 

További jellemzők

Az Ügyfél számára adott a lehetőség arra, hogy a kampányrendszeren keresztül küldött leveleit időzítve tudja kérni (például időzónánként beállítja a kiküldés idejét és gyakoriságát), valamint a módosításra is lehetőséget ad.

A kampányok kampánylevelekből, kampányoldalakból állnak, a folyamatot az állomáspontok (státuszok) segítségével lehet nyomon követni. Ez az ellenőrzési pont biztosítja a jelölt aktivitásának azonnali mérését.

Minden egyes tevékenység (aktivitás, inaktivitás) statisztikázható, valamint beazonosítható az ügyfél is (leveleknél, aktivitásnál egyaránt).

 

Mit adunk a kampányrendszeren túl?*

A megvalósítandó célok alapján a teljes rendszer és kampányok koncepcionálásában segítünk vagy azt az ügyfél igényeit felmérve elkészítjük.

 

A honlap és a kampányívek, valamint a landing page-ek tervezését, szövegezését is ránk bízhatja.

Amennyiben már rendelkezik marketingszövegekkel, amelyeket hatékonyan tudott már korábban is használni, akkor ezeket is beépíthetjük a kampány során.

Ha azonban szeretne profi marketingszövegíróink tapasztalatából és tudásából profitálni, bízzon meg bennünket a kampányhoz kapcsolódó szövegek megírásával is. Egy marketing- vagy reklámszövegnél minden szófordulatnak, vesszőnek forintokban mérhető súlya van, így érdemes az otthoni kísérletek helyett szakemberek segítségét igénybe venni.

 

Tevékenységéhez, szolgáltatásaihoz kapcsolódó jogtiszta képeket is tudunk biztosítani, amivel illusztráltabbá teheti reklámjait. De akár egyedi igényeihez igazítva készíttetünk Önnek grafikákat, fotókat, egyéb rajzokat is, melyekkel adott esetben hatékonyabban biztosíthatja kampányának sikerességét is.

 

tudta2

Videók (forgatókönyvtől a filmforgatáson át a vágásig, véglegesítésig – feliratozás, nyelvi modulok) készítésével is megbízhatja csapatunkat. Profi stábbal készítünk egyedi, kampányaiba jól illeszthető és kimagasló konverzióval rendelkező videókat (reklámfilmeket, vírusvideókat, hosszabb-rövidebb spotokat).

 

 

Van már honlapja? Tőlünk ezt is megrendelheti! Komplex szolgáltatásunk keretein belül lehetősége van arra is, hogy amennyiben még nem rendelkezik saját honlappal, vagy úgy érzi, nem tud kellően profitálni belőle, bízzon meg minket honlapja szerkesztésével is.

 

Csak a profizmust és minőséget garantáljuk!

 

Sok cégnél, főleg a kisebb apparátussal rendelkező vállalkozásoknál, komoly anyagi és emberi erőforrás igényt jelent a folyamatos ügyfélszolgálati tevékenység, és sajnos nem is mindig van rá megfelelő személyzet vagy anyagi keret. Ugyanakkor az ügyfelekkel való kapcsolattartás nagyon fontos és olykor kötelező eleme a support tevékenység. Egy-egy cég megítélését is alapvetően befolyásolja, ami hosszú távon bizony könnyen forintosíthatóvá válik, de nem mindegy, hogy a kimagasaló ügyfélszolgálati tevékenység bevételt teremt vagy a hiánya költségoldalon jelenik meg.

 

Mi ebben is Partnerei lehetünk!

 

Sajnos nagyon sok sikertermékkel vagy egyedi és kiváló minőségű szolgáltatással rendelkező cég elköveti azt a hibát, hogy ad hoc jelleggel elkészített és milliókba kerülő marketingkampányai hatékonyságát, online akciói statisztikáját nem méri megfelelő módon. Sőt, gyakran egyáltalán nem fordít erre figyelmet! Pedig a folyamatos statisztikázás feketén-fehéren megmutatja az irányt, egy-egy kampány hatékonyságát.

 

Az online kampányrendszer kampányaiban folyamatos statisztikai elemzéseket készítünk és naprakészen tudjuk ezáltal akár az egész kampánynak az irányát módosítani, finomítani vagy teljesen átstrukturálni.

 

A statisztikáknak ugyanis sokkal nagyobb jelentősége van, mint elsőre hinnénk!

 

tudta-fogaskerék

 

Figyeljünk oda rá, adjunk a “számok szavára”, hiszen az év végi egyenlegnél is ez számít csak igazán!

 

Csakúgy, mint az online kampányakció statisztikái, egy-egy komplex szolgáltatás hatékonyságának elemzése alapvető fontosságú az Ön cégének marketingje szempontjából. Sajnos ez is egy elhanyagolt terület, de sokat spórolhatunk az utánkövetés elemzésének eredményei hatására.

 

Azon túl, hogy mindig érdekes egy kampány utóhatása, sokat tanulhatunk annak elemzéséből is, és amennyiben hajlandóak vagyunk figyelni is az eredményekre, a kampányaink sikeressége biztosan garantált!

 


*Ezen szolgáltatásaink opcionálisak, amennyiben a megrendelő nem rendelkezik a kampányívek és a honlap (és aloldalai) feltöltéséhez szükséges megfelelő minőségű és mennyiségű tartalommal (szövegek, jogtiszta képek és/vagy videók).

Az e-mail-ek a megrendelő által kért változatban is elkészülnek, ezért a tartalmak olvasásakor minden ügyfeléhez a saját nyelvezetén tud szólni a megrendelő.

 

 

Kapcsolat
Impresszum
Általános felhasználási feltételek
Adatkezelési szabályzat