Kik vagyunk?
Mit adunk?
Referenciák
Kapcsolat

Kik vagyunk?

 

tudta.hu rendszerüzemeltető fő tevékenysége az online marketingen belül kiemelten az automatizált és kimagasló konverzióval rendelkező hirdetési, reklám- és értékesítési marketing tevékenység, saját fejlesztésű, egyedi és komplex marketingmegoldásokkal.

Célunk, hogy olyan összetett marketingszolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, amely segítségével hatékony online kampányt tudnak folytatni anélkül, hogy több helyről többféle szolgáltatást kelljen megrendelniük. Az innen-onnan összeszedett „megoldások”, összeépítések hosszú távon hatalmas kockázatokat rejtenek magukban. A stabil működőképességet és eredményességet kockáztatja azzal, ha „összetákolt” megoldásokat választ.


tudtaponthu

 

Ne kössön eredményt romboló kompromisszumokat!

Tőlünk minden fő és kiegészítő szolgáltatást megkaphat ahhoz, hogy sikeres marketing és értékesítési tevékenységet folytasson, és ezáltal nagymértékben növelje bevételeit, optimalizálja költségeit, idejét és energiáját.

A megrendelőink számára biztosított automatizált kampányrendszerben az ügyfél egyedi lehetőségeit figyelembe véve készítünk, illetve adunk át online marketingeszközöket.

Önt is csupán egy gombnyomás választja el, mert az automata marketing rendszer szinte mindent megold Ön helyett.

 

Legyen Ön is a Partnerünk! 

 

 

Kapcsolat
Impresszum
Általános felhasználási feltételek
Adatkezelési szabályzat